Sfeerverlichting gevoed door planten

vergroot de sociale veiligheid  en sfeer

Toepassingen

De energie is ideaal voor sfeerverlichting en lichtbeleving, waardoor het mogelijk is om een woonwijk, park, terras of fietspad aangenamer te maken. Dit voegt nét dat beetje veiligheid en comfort toe in donkere omgevingen, zonder enige verstoring van de natuur.

Weinig onderhoud

Onze producten vereisen minimaal onderhoud. De enige essentiële vereiste is een goede waterhuishouding; onze technologie moet continu verzadigd zijn met water. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning hiervoor. Daarnaast bieden we een service-contract om u volledig te ontzorgen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een lichtbelevingsproject? Neem een kijkje bij onze referentieprojecten voor inspiratie en stuur een e-mail naar sales@plant-e.com voor een offerte voor uw project. We helpen u graag om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

sprookjesachtige lichten
pad signalering
waterkant verlichting
interactieve informatie borden

Whitepaper verlichting

We hebben een whitepaper beschikbaar waarin de technologie en alle specificaties staan beschreven.

VERLICHTINGS PROJECTEN

Onze projecten worden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever besproken en afgestemd op diverse toepassingen met onze technologie. Hieronder ziet u enkele voorbeeldprojecten die we hebben uitgevoerd.

We staan klaar om met u in gesprek te gaan om uw duurzame wensen om te zetten in een groen energieproject. Neem contact met ons op via  sales@plant-e.com en we zullen u benaderen voor een eerste informatief gesprek of om meer informatie te verstrekken.


The project combines a network of Plant-e lighting with a rainwater basin to improve water storage in the city while […]
Stel je voor: ‘s Avonds wandel je door een park, omgeven door betoverende verlichting die reageert op jouw aanwezigheid. Sinds 18 november 2019 is dit park een werkelijkheid in Rotterdam.

Samenwerken?

We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!