SENSOR IOT

We ontwikkelen sensoren die hun stroom halen uit levende planten. Daardoor kunnen we het gebruik van batterijen vermijden en een duurzaam alternatief bieden, dat veelal wordt gebruikt in combinatie met Internet-of-Things technieken.

Samenwerken?

We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Hoe passen we dit toe?

We maken het Plant-e systeem geschikt voor grondwater-, bodemvocht- en overige omgevingssensoren. Dit kan helpen om planten in stedelijk gebied beter en goedkoper van de voldoende hoeveelheid water te voorzien; we weten namelijk wanneer er water gegeven moet worden. Maar we kunnen dit ook gebruiken op afgelegen locaties voor het monitoren van lokale omstandigheden zoals grondwaterstand.


OPLOSSINGEN

De eerste IoT-oplossingen – grondwater, bodemvocht, fenologie sensor – zijn in succesvolle pilots getest en zijn klaar voor de volgende stap. Kijk voor meer informatie hierover bij de referentieprojecten.

IETS VOOR JOU?

Als launching customer als eerste profiteren van deze ontwikkeling? Samen met onze partners kunnen we een totaaloplossing ontwikkelen die aansluit bij de behoefte. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar sales@plant-e.com.

REFERENTIE PROJECTEN

Projecten worden door ons in nauw overleg met de opdrachtgever besproken. Dit kan voor verschillende toepassingen met onze technologie worden opgezet. Hieronder vindt u een aantal voorbeeld projecten die we hebben gerealiseerd.

We gaan graag met u in gesprek om uw duurzame wensen om te zetten in een groen energie project. Neem hiervoor contact met ons op via sales@plant-e.com en we zullen u benaderen voor een eerste informatief gesprek of het sturen van meer informatie.

Slimme Boombakken

In 2021 zijn we begonnen met de ontwikkeling van slimme boombakken. In samenwerking met het door heel Europa bekende bedrijf Van den Berk boomkwekerijen zijn er 6 grote boombakken op het experimentele buitenterrein van Plant-e geplaatst.