We zijn verheugd om aan te kondigen dat Plant-e aanwezig zal zijn op de Nationale klimaat expo in Houten op 19 en 20 april 2023! De expo is een toonaangevend evenement in Nederland dat bedrijven, organisaties en particulieren samenbrengt die zich inzetten voor duurzame oplossingen voor klimaatverandering.

Bij de Plant-e stand krijg je de mogelijkheid om meer te leren over onze innovatieve technologie die elektriciteit genereert uit levende planten. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe onze producten kunnen bijdragen aan het verminderen van je CO2-uitstoot en het creëren van een duurzamere toekomst.

We laten ook onze nieuwste producten zien, waaronder onze @Home boxen, waarmee je zelf elektriciteit kan opwekken. Je kunt met eigen ogen zien hoe onze producten werken en ontdekken welke voordelen ze bieden.

Mis deze kans niet om meer te leren over Plant-e en onze inzet voor duurzame energie. We hopen je te zien op de Nationale klimaat expo in Houten op 19 en 20 april 2023!

Category
Tags

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *