VERLICHTING

Onze verlichtingsproducten zijn al in ontwikkeling sinds 2014. Sindsdien is er een boel veranderd. De verlichtingsproducten zijn betrouwbaarder en mooier geworden.

Sfeerverlichting

Verwacht geen schijnwerpers of lantaarnpalen; de energie is geschikt voor sfeerverlichting of lichtbeleving. Bijvoorbeeld om een wijk, park, terras of fietspad aangenamer te maken en nét dat beetje veiligheid en comfort toe te voegen aan het donker, zonder dat de natuur er hinder van ondervindt.

Weinig onderhoud

Voor al onze producten geldt dat er bijzonder weinig onderhoud nodig is. Het enige wat strikt noodzakelijk is, is goede waterhuishouding. Onze technologie moet altijd waterverzadigd zijn. Uiteraard kunnen we hiervoor pasklare oplossingen en ondersteuning bieden. Daarnaast bieden we een service-contract om u volledig te ontzorgen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een lichtbelevingsproject? Kijk even bij onze referentieprojecten voor voorbeelden en stuur een e-mail naar sales@plant-e.com voor een prijsopgaaf voor uw project. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste projecten en producten!

REFERENTIE PROJECTEN

Projecten worden door ons in nauw overleg met de opdrachtgever besproken. Dit kan voor verschillende toepassingen met onze technologie worden opgezet. Hieronder vindt u een aantal voorbeeld projecten die we hebben gerealiseerd.

We gaan graag met u in gesprek om uw duurzame wensen om te zetten in een groen energie project. Neem hiervoor contact met ons op via sales@plant-e.com en we zullen u benaderen voor een eerste informatief gesprek of het sturen van meer informatie.

Park van Morgen

Stel je voor: je loopt ‘s avonds door een park, met sprookjesachtige verlichting om je heen die reageert op jouw aanwezigheid. Dit park is sinds 18 november realiteit in Rotterdam.

Slough (UK)

In het Bloom Park in Slough Borough Council, Engeland, voorziet een Plant-e systeem een interactief informatiebord van stroom.

In een verdere samenwerking zijn ook camera vallen en fenologie sensoren geïnstalleerd.

Kerckebosch-Zeist

Update: Dit project is inmiddels afgerond. Ondertussen heeft er een herinrichting van het schoolplein plaatsgevonden en is het Plant-e systeem verplaatst.

De Wijk-ontwikkelmaatschappij Kerckebosch liet in 2016 een 100m2 modulair systeem aanleggen voor het schoolplein van het Christelijke College Zeist. Samen met een intelligent zonnepaneel, ook wel een zonnebloem-PV genoemd, en een energetisch trapveldje (energy floor) wordt hier elektriciteit opgewekt voor een Wi-Fi punt voor de leerlingen van de school.